wie is online

We hebben 27 gasten en geen leden online

Login/Registreren

Polls

Welk type lezing wil je liefst bijwonen

Reisverslagen - 8.3%
Aquariumplanten - 20.8%
Gezelschapsvissen - 33.3%
Cichliden - 33.3%
Vijver - 4.2%

Aantal stemmen: 24
De stemmen voor deze enqute is afgelopen on: mei 10, 2017

Maatregelen Covid-19 - opening lokaal

Afdrukken E-mail

Ondertussen is het lokaal sinds 19 juni terug open:

* op vrijdagavond vanaf 20u00 tot 21u30 voor de afdeling vissen & planten en de afdeling materiaal, en tot ten laatste 1u00 voor de cafetaria.
* op zondagochtend van 10u00 tot 12u00 voor alle afdelingen.

Wij herinneren jullie er nogmaals aan om de volgende maatregelen in acht te nemen:

 • De toegang tot het lokaal gaat via de normale weg, door de cafetaria.
 • Bij het betreden van het lokaal moet je jouw naam, lidnummer en telefoonnummer in het register vermelden. Dit register is beschikbaar bij de ingang op de toog. Hier vind je ook handgel. Indien je met je bubbel komt dient alleen het lid zich te registreren.
 • In de cafetaria mag je enkel aan tafel een drankje nuttigen, NIET aan de toog.
 • Er worden maximaal 2 personen in de afdeling materiaal en 2 personen in de afdeling vissen en planten op hetzelfde moment toegelaten. Blijf niet langer dan nodig om je aankopen te doen. De anderen wachten buiten in de gang met inachtname van de nodige afstand van 1,5m.
  Je kan natuurlijk ook in de cafetaria wachten bij het nuttigen van een drankje. Onze kas kan dit nu zeker gebruiken.
  Zijn er geen wachtenden mag je naar binnen gaan. Als je ziet dat er 2 personen in de afdeling staan, ga je terug naar de gang en neem je plaats in de wachtrij of naar de cafetaria. Nadat er iemand uit de verkoopruimte naar buiten komt zal een verantwoordelijke (vissen/planten of materiaal) je melden dat je naar binnen mag.
 • Bij het betreden van het lokaal is het dragen van een mondmasker verplicht. Gelieve er zelf eentje te voorzien. Zit je aan tafel in de cafetaria mag je uiteraard je mondmasker afnemen.
 • Voor de aanschaf van vissen en planten vragen wij jou nog steeds om zelf het nodige te voorzien om dieren en planten in te vervoeren. Emmer met deksel, ijscrème doos …
  Eigen draagzakken voor materiaal of andere kunnen ook handig zijn.Dit vragen we jullie om dat in de toekomst steeds te blijven doen. Kwestie van minder gebruik/verbruik van plastiek.
 • Elektronisch betalen is nog steeds niet mogelijk.
  Betaal a.u.b. met gepast geld. Gelieve kleine coupures en muntstukken te voorzien. Het zou zonde zijn dat we je niet kunnen verder helpen omdat er niet genoeg wisselgeld voorhanden is.
 • Handhygiëne is belangrijk, daarom: ontsmet je handen als je het lokaal binnenkomt. In elke ruimte zal een bus ontsmettingsgel staan.
 • Ook in de toiletten zal ontsmettingsmiddel staan. Gelieve zelf na gebruik het toilet te ontsmetten.
 • Hou steeds rekening met de social distance regels van 1,5 meter.
  Niettegenstaande dat we ondertussen reeds een paar maanden open zijn, zien we weinig leden die ons op vrijdagavond of zondagmorgen een bezoek brengen. De clubkas heeft jullie inbreng hard nodig. Door de verschillende maatregelen die we gedwongen zijn te nemen, missen wij een deel van onze inkomsten, maar de onkosten blijven wel bestaan.
  Help je club mee overleven en spring eens binnen in het lokaal. Zo onderhoud je jouw sociale contacten en een babbel met vrienden kan nooit kwaad.

Wij trachten uiteraard de ledenvergaderingen te laten doorgaan. Afhankelijk van de situatie rond Covid-19 kunnen we echter genoodzaakt zijn deze bijeenkomsten te schrappen. Hou daarom steeds de informatie op de startpagina van de website in de gaten. Bij twijfel kan je ons uiteraard steeds contacteren.
Zo is de ledenvergadering van september geschrapt wegens heropflakkering van het virus, de moeilijkheid om onder deze omstandigheden een veilige omgeving te garanderen en de onbeschikbaarheid van de voordrachtgever

Wij hopen jullie binnenkort terug te kunnen verwelkomen!