wie is online

We hebben 6 gasten en geen leden online

Login/Registreren

Polls

Welk type lezing wil je liefst bijwonen

Reisverslagen - 8.3%
Aquariumplanten - 20.8%
Gezelschapsvissen - 33.3%
Cichliden - 33.3%
Vijver - 4.2%

Aantal stemmen: 24
De stemmen voor deze enqute is afgelopen on: mei 10, 2017

Maatregelen Covid-19 - opening lokaal update

Afdrukken E-mail

Sinds dinsdag 1 december mogen de niet essentiële winkels terug hun deuren openen.

Voor onze club gelden vanaf nu de volgende maatregelen:

 • De cafetaria blijft gesloten. Door de beslissingen van 16 oktober is deze reeds gesloten sinds 19 oktober.
 • De normale openingstijden zijn ondertussen terug van kracht voor de afdeling materiaal en de afdeling vissen en planten mits het volgen van de hierna vermelde maatregelen:
  • op vrijdagavond van 20u00 tot 21u30,
  • op zondagochtend van 10u00 tot 12u00.

Gelieve de actueel geldende Covid-19 maatregelen steeds in acht te nemen:

 • Toegang tot lokaal kan enkel via de ijzeren deur achteraan. De deuren naar de cafetaria blijven gesloten.
 • Er worden maximum 2 personen in de afdeling materiaal en 2 personen in de afdeling vissen en planten op hetzelfde moment toegelaten. Er moet hierbij steeds op gelet worden dat de veiligheidsafstand van 1,5m wordt gerespecteerd.
 • De anderen wachten buiten in de gang eveneens met inachtname van de nodige afstanden aan de rechterzijde om zij die het lokaal verlaten niet te hinderen.
 • Je mag maximum 30 minuten in het lokaal blijven. Heb je langer tijd nodig om één of ander te bespreken maak je een afspraak met één van de verantwoordelijken. Hun gegevens vind je hieronder.
 • Bij het betreden van het lokaal is het dragen van een mondmasker verplicht. Er zijn geen mondmaskers voorhanden in het lokaal, vergeet dus dat van jou niet.
 • Ontsmettingsgel voor de handen is voorzien in het lokaal.
 • Voor de aanschaf van vissen en planten vragen wij jou om zelf het nodige te voorzien om dieren en planten in te vervoeren. Emmer met deksel, ijscrème doos …
  Eigen draagzakken voor materiaal of andere kunnen ook handig zijn. Dit vragen we niet alleen om redenen van Corona maar vooral om het klimaat een handje te helpen door het verbruik van plastic te verminderen.
 • Elektronisch betalen is nog steeds niet mogelijk.
  Betaal a.u.b. met gepast geld. Gelieve kleine coupures en muntstukken te voorzien. Het zou zonde zijn dat we je niet kunnen verder helpen omdat er niet genoeg wisselgeld voorhanden is.
 • Een bestelling plaatsen kan nog steeds en doe je bij één van de verantwoordelijken:
  • materiaal:              Kristof op 0474/42 27 30 en Jean-Pierre op 0486/96 45 06
  • vissen en planten:  Milan op 0471/92 00 05 en Marc op 016/50 24 68
  • Zij helpen je graag telefonisch verder met je vragen en keuze

Tot nu toe is het ons nog niet gelukt om eerder geplande clubactiviteiten te laten doorgaan.

De ledenvergaderingen zijn tot nader order geschrapt en ook het Kerstdiner kunnen we helaas niet laten doorgaan.

Maar we willen jullie dit jaar op de zaterdagavond voor Kerstmis toch laten genieten van een lekker diner in je bubbel. Daarom organiseren we dit jaar een take-away Kerstdiner. Het hoe, waar en wanneer wordt de leden per e-mail toegestuurd. In het maandblad van december wordt het ook nog eens uit de doeken gedaan. Wie deze info niet krijgt en toch wil meedoen kan contact opnemen met Roger of Ria op 016/89 35 82

De geldende veiligheidsmaatregelen veranderen voortdurend. Wij proberen de nieuwste regels zo snel mogelijk bekend te maken via ons maandblad, via de website en via mail, maar hier kan uiteraard een vertraging zijn.

Ga er steeds van uit dat wij nieuwe regels direct implementeren, ook als die nog niet via onze gebruikelijke kanalen bekend gemaakt zijn.

Hou in elk geval steeds de informatie op de startpagina van de website in de gaten. En bij twijfel kan je ons uiteraard steeds contacteren.

Ondertussen hebben wij besloten om alle ledenvergaderingen tot nader order te schrappen. De ledenvergadering van december en de Statutaire Vergadering van januari 2021 zullen dus niet doorgaan.

Met plannen maken voor volgend jaar wachten we nog even tot we een beter zicht krijgen op de toekomst. Maar het is vanzelfsprekend dat we de geleden schade van 2020 in het volgende jaar willen goedmaken.

Wij hopen jullie binnenkort terug te kunnen verwelkomen in ons lokaal!

 

Het bestuur