wie is online

We hebben 16 gasten en geen leden online

Login/Registreren

Polls

Welk type lezing wil je liefst bijwonen

Reisverslagen - 8.3%
Aquariumplanten - 20.8%
Gezelschapsvissen - 33.3%
Cichliden - 33.3%
Vijver - 4.2%

Aantal stemmen: 24
De stemmen voor deze enqute is afgelopen on: mei 10, 2017

Dag van de Kweekcentrale op 10/11/2002

Afdrukken E-mail

Dag van de Kweekcentrale op 10/11/2002

 Dankzij het aangelegde draaiboek en de bespreking op de maandelijkse bestuursvergaderingen is de organisatie van De Dag van de Kweekcentrale stilaan een routineklus geworden.

Ook dit jaar verliep de opbouw vlot en rustig. Terwijl de ene groep zorgde dat de standhouders het gevraagde aantal tafels hadden en er de nodige elektrische leidingen voorzag, zorgde een andere groep voor de opschik van het lokaal.

De zondagmorgen waren de deelnemers vrij vroeg aanwezig om hun stand(je) op te bouwen en ook de bezoekers lieten niet op zich wachten. De eersten waren er al voor tien uur. Geen slecht idee, want wie iets speciaals wil doet er best aan om op tijd te komen.

Het aanbod van vissen en planten was zeer gevarieerd. Tot in de vroege namiddag was het zeer druk. Diegenen die in de namiddag kwamen stelden vast dat er hier en daar lege standplaatsen waren, niet omdat deze standhouders niet waren opgedaagd maar omdat ze al uitverkocht waren.

In onze nieuwe berging, die voor de gelegenheid in vergaderruimte werd ingericht, hadden de voordrachten plaats. Eddy Leysen en Paul de Waegeneer hadden het respectievelijk over het houden en de kweek van discussen en killy's.

Het deed ons een plezier om te vernemen dat ook dit jaar de standhouders en de bezoekers veel lof hadden over onze ruilbeurs.

Het welslagen van dit evenement hangt echter ook grotendeels af van een vaste groep medewerkers op wiens hulp wij telkenmale mogen rekenen. In naam van het bestuur hartelijk bedankt aan allen die hun steentje hebben bijgedragen om van deze beurs weer een geslaagd evenement te maken.

Danny