wie is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Login/Registreren

Polls

Welk type lezing wil je liefst bijwonen

Reisverslagen - 8.3%
Aquariumplanten - 20.8%
Gezelschapsvissen - 33.3%
Cichliden - 33.3%
Vijver - 4.2%

Aantal stemmen: 24
De stemmen voor deze enqute is afgelopen on: mei 10, 2017

Dag van de Kweekcentrale op 16/11/2008

Afdrukken E-mail

Dag van de Kweekcentrale op 16/11/2008
 
De “Dag van de Kweekcentrale” was dit jaar aan zijn 15de editie toe. Tot enkele dagen voordien hebben we nog een paar standhouders, die op het laatste nippertje wilden deelnemen, kunnen inschrijven, weliswaar op beperkte ruimte.
Meer dan 140 meter standplaats was ingenomen door 38 standhouders.  Wel kwamen er dit jaar 3 standhouders niet opdagen. Twee ervan hadden op zaterdag nog afgebeld wegens omstandigheden en één heeft het ons zondag tegen de middag komen zeggen. 
De opkomst scheen blijkbaar toch wat minder te zijn dan het jaar voordien maar de meeste standhouders waren tevreden omdat ze toch goed verkocht hadden, niettegenstaande de toch iets moeilijkere tijden. De bezoekers waren blij dat ze mooie vissen, planten of één of ander aquariummateriaal konden kopen en wij waren gelukkig met de opkomst en ook omdat we een zestal nieuwe leden hebben kunnen inschrijven. 
 
Weerom was het dus een zeer geslaagde beurs.
 
Samen met onze grote ploeg leden, die jaarlijks paraat is om voor, tijdens en na De Dag van de Kweekcentrale haar medewerking te verlenen, (waarvoor zeer hartelijk dank) spreken we af voor de

16de editie van
De Dag van de Kweekcentrale
op zondag 8 november 2009

Danny