Dag van de Kweekcentrale op 8/11/2009

Dag van de Kweekcentrale op 8/11/2009

Voor de 16de editie van de “Dag van de Kweekcentrale” hadden er zich 40 standhouders ingeschreven. Voor hen was er  146 meter standplaats voorzien. De gang stond dus weer vol.
Helaas zijn er dit jaar ook weer een paar standhouders niet komen opdagen, waarvan sommigen zelfs  niet verwittigd hebben. Er kan altijd iets onverwachts gebeuren maar even bellen vraagt toch niet veel moeite.

Opvallend was het dit jaar geen overrompeling bij het begin van de beurs, maar was de toeloop verspreid over de hele voormiddag. Tot ongeveer 14u was het vrij druk en hier en daar waren er al standhouders die uitverkocht waren.
Heel wat visjes en planten hebben dus een ander onderkomen gevonden.

De meeste standhouders waren tevreden omdat ze goed verkocht hadden, de bezoekers waren blij dat ze mooie vissen, planten of één of ander aquariummateriaal konden kopen en wij waren gelukkig met de opkomst en ook omdat we weer een aantal liefhebbers als lid hebben kunnen inschrijven.

Samen met de onze grote ploeg leden, die jaarlijks paraat staat om voor, tijdens en na De Dag van de Kweekcentrale haar medewerking te verlenen, (waarvoor zeer hartelijk dank) spreken we af voor de

17de editie van
De Dag van de Kweekcentrale