Dag van de Kweekcentrale op 14/11/2010

Amper 4 weken na onze tentoonstelling stond onze ploeg helpers weer klaar om alles in gereedheid te brengen voor de 17de editie van de Dag van de Kweekcentrale.

De inschrijvingen van de standhouders waren vlot binnen gekomen en ook dit jaar waren alle plaatsen ingenomen. Opvallend was wel het aantal nieuwe gezichten die we mochten begroeten. In totaal kwamen een 40-tal standhouders uit binnen- en buitenland opdagen. Voor hen was er 146 meter standplaats voorzien. Opvallend was eveneens dat alle ingeschreven standhouders aanwezig waren en er dus geen lege tafels waren.

De opkomst van de liefhebbers was weer zeer goed. Reeds zeer vroeg werd er aandachtig langs de standen voorbij gewandeld, speurend naar een of ander "specialeke". Tot in de vroege namiddag was het vrij druk.

De meeste standhouders waren tevreden van hun verkoop en sommigen namen met een "tot de volgende keer" afscheid.

De afbraak verliep zeer vlot en tegen 18u was alles netjes opgeborgen.

In naam van ons bestuur wil ik alle leden die hun hiervoor ingezet heb zeer hartelijk danken.

We spreken alvast af voor de:

18de editie van De Dag van de Kweekcentrale op zondag 13 november 2011