Shopinfo december 2020

Nieuws van de shop

Levend voer:

• Rode muggenlarven in verpakking van 250gr
  • Rode muggenlarven XXL (enkel op bestelling)
  • Tubifex 250gr (enkel op bestelling)

Denk eraan: Bestellen is hebben!! Je kan je bestelling doorgeven aan Marc op 016/50.24.68 ten laatste op woensdag voor de levering.

Geef je vissen eens meer levend voer: ze zullen je er dankbaar voor zijn!

Nieuwe levering vissen en planten:

We combineren de levend voer actie ook steeds met een nieuw vissen en plantenaanbod.

In deze Covid-tijd beperken we ons echter tot een kleinere selectie populaire vissen die we op dit ogenblik niet in huis hebben en een aanvulling van ons actuele aanbod. Uiteraard is dit steeds in functie van hun beschikbaarheid en prijs in de groothandel.

Wie “speciale” vissen en/of planten wenst aan te kopen kan hiervoor contact opnemen met Milan op 0471/92 00 05 of Marc (zie telefoon hierboven). Je kan bij hen steeds de lijst met beschikbare vissen in de groothandel met hun verkoopprijs opvragen. Zij kunnen je ook vertellen wat voorradig is en hoe je moet bestellen.

Als je iets uit deze lijst wil bestellen doe je dit ten laatste de zondag voor de levering.

Een nieuwe levering van levend voer, vissen en planten is steeds beschikbaar vanaf de derde vrijdag en de daaropvolgende zondag van de maand.

Deze maand is dat  op volgende data:

• vrijdag 18 december 2020
  • zondag 20 december 2020

Je kan ook steeds materiaal bestellen, ook al vind je het niet direct in onze shop. Neem hiervoor kontakt op met de verantwoordelijke.

Uiteraard is onze shop uitsluitend toegankelijk voor onze leden.