wie is online

We hebben 14 gasten en geen leden online

Login/Registreren

Polls

Welk type lezing wil je liefst bijwonen

Reisverslagen - 8.3%
Aquariumplanten - 20.8%
Gezelschapsvissen - 33.3%
Cichliden - 33.3%
Vijver - 4.2%

Aantal stemmen: 24
De stemmen voor deze enqute is afgelopen on: mei 10, 2017

08/02/2019 - Het bekende van het onbekende door Ronny Vannerom

2019 wordt een feestjaar voor Ronny want hij viert zijn 10 jarig bestaan als voordrachtgever. Dit wil hij graag met ons delen. Hij heeft voor die gelegenheid dan ook een speciale voordracht gemaakt die hij in primeur aan ons wil voorstellen.

Bij deze voorstelling nemen we een kijkje op de speciale momenten van elke voordracht die hij in het verleden bracht. We starten bij het begin toen Ronny als onervaren aquariaan zijn eerste stappen zette bij het kweken van levendbarende vissen. Na de ervaringen opgedaan met sierguppen komen we terecht in de wereld van wildvang levendbarenden. Hiervoor neemt hij ons mee op reis doorheen de verschillende continenten.

In deze ongeveer 2 uur durende Powerpoint voorstelling zal de nadruk natuurlijk liggen bij levendbarende vissoorten maar iedereen die Ronny kent zal ook wel weten dat er door zijn voordrachten steeds een rode draad loopt. Deze rode draad laat zien dat de laatste jaren vele habitats verdwenen zijn en dat er vele vissoorten rood gekleurd genoteerd staan als uitstervende soort.

Dit wordt weer een avond om niet te missen!!