wie is online

We hebben 3 gasten en geen leden online

Login/Registreren

Polls

Welk type lezing wil je liefst bijwonen

Reisverslagen - 7.4%
Aquariumplanten - 22.2%
Gezelschapsvissen - 37%
Cichliden - 29.6%
Vijver - 3.7%

Aantal stemmen: 27
De stemmen voor deze enqute is afgelopen on: juni 30, 2023

Toegang clublokaal

Afdrukken E-mail

Situatie vanaf januari 2024

Sommigen hebben het zeker al gemerkt: er is nog heel wat activiteit in het Marie Thumas gebouw ter hoogte van de Manhattan. Ons clublokaal is gelegen op de eerste verdieping boven de Manhattan. De Manhattan en alles erboven en ernaast in de richting van de ring is ondertussen reeds een paar maanden geleden aangekocht door De Hoorn. En de meeste lokalen zijn er in gebruik. Op de eerste verdieping is dat alleen ons lokaal. Alle gangen ervoor zijn dan ook alleen toegankelijk voor de leden van de vereniging.

Het lokaal blijft nog steeds bereikbaar via de inrijbrug aan de Gamma om materiaal af te halen en langs de trap via de Kolonel Begaultlaan nummer 15.

Wat sommigen misschien ook al opgemerkt hebben is de poort aan de inrijbrug en de deur bij de trap op de eerste verdieping. Zowel de poort als de deur zijn nog alleen open tijdens de openingsuren van ons lokaal. Geen paniek dus als je op vrijdagavond vóór 20u of op zondagmorgen vóór 10u nog voor een gesloten deur staat. Van zodra het lokaal open is gaat die deur ook open en blijft open tot de laatste persoon in het lokaal vertrokken is.

De gang op de eerste verdieping voor het lokaal is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging, zij die lid willen worden of zij die ons een bezoek brengen.

Fietsen, wagens, ... die in de gang geparkeerd worden door anderen en die niet verwijderd zijn als het clublokaal sluit worden onverbiddelijk ingesloten.